Upozornenie!

Vitajte na našej novej stránke! Treba sa znova registrovať . 

Získajte tým 5% zľavu!

 

Slúchadlá Bluetooth XIAOMI Haylou GT1 2022

Neohodnotené
Slúchadlá Bluetooth XIAOMI Haylou GT1 2022
Dostupnosť Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia
Kód: 19800
22,50 € 18,75 € bez DPH
Slúchadlá Bluetooth XIAOMI Haylou GT1 2022
Neohodnotené
Popis produktu
Xiaomi Haylou prichádza s vylepšenými slúchadlami GT1 2022. Sú to úplne jedinečné slúchadlá pre všetkých poslucháčov, ktorí majú radi voľnosť pohybu bez prebytočných káblov. Doprajte si komfortné počúvanie pri odpočinku alebo športe. Svojím elegantným dizajnom a malými rozmermi sú vhodné pre každého nadšenca počúvania hudby.

Xiaomi Haylou prichádza s vylepšenými slúchadlami GT1 2022. Sú to úplne jedinečné slúchadlá pre všetkých poslucháčov, ktorí majú radi voľnosť pohybu bez prebytočných káblov. Doprajte si komfortné počúvanie pri odpočinku alebo športe. Svojím elegantným dizajnom a malými rozmermi sú vhodné pre každého nadšenca počúvania hudby. 7,2mm menič, AAC audio kodek pre HD podanie a znížená latencia zaistí kvalitný prenos hudby či bezproblémové telefónne hovory.

Slúchadlá komunikujú s ostatnými zariadeniami prostredníctvom najnovšej verzie bezdrôtového štandardu Bluetooth 5.2 s dosahom až 10 metrov. Pýši sa kvalitným zvukom a vodeodolnosťou IPX5, vďaka ktorej sa nemusíte obávať dažďa ani prudkého sneženia. Svojimi malými rozmermi a ergonomickým tvarom navyše perfektne sedí v ušiach.

Každé slúchadlo váži len necelé 4 gramy, napriek tomu disponujú batériu s kapacitou 35 mAh, ktorá zaisťuje prehrávanie hudby po dobu až 5 hodín na jedno nabitie. Neoddeliteľnou súčasťou je napájacia krabička s kapacitou 310 mAh, ktorá predĺži dobu počúvania o ďalších 15 hodín. Energiu do dokovacej stanice dostane ľahko nabíjacím káblom USB-C.

Na boku slúchadiel je umiestnená dotyková plocha, z ktorej môžete ovládať vypnutie a zapnutie zariadenia, ovládanie hlasitosti, pozastavenie a spúšťanie prehrávania, prijatie alebo odmietnutie hovoru a spúšťanie hlasového asistenta Siri, Google Asistent a Xiao AI (zatiaľ iba v čínštine). Slúchadlá je možné využiť aj na handsfree volanie.

Technické parametre:

- Plne kompatibilný s: Android, iOS
- Batéria dokovacej stanice: 310 mAh
- Spôsob dobíjania v dokovacej stanici: Magnetický
- Dobíjanie dokovacej stanice: USB-C s klasickým USB výstupom
- Výdrž batérie: 5 hodín
- Bezdrôtová technológia: Bluetooth 5.2
- Bluetooth dosah: 10 m
- Veľkosť meniča: 7,2 mm
- Vodeodolnosť: IPX5
- Materiál: Plast

Obsah balenia:

- Slúchadlá Xiaomi Haylou GT1 2022
- Dokovacia stanica
- 3 páry silikónových nástavcov
- Užívateľský manuál v slovenskom jazyku

Dodatočné parametre

Kategória: Slúchatka
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: